önismeret

Kényes egyensúlyaink

Integrált önismereti csoport

2017SZEPT 120ÓRA

A belső érés az a képesség, amellyel egyre rövidebb idő alatt veszem észre, hogy rossz úton járok.

~ Karlfried Dürckheim

Kapcsolati világunk egy nagyjából előre látható és szabályos rend szerint épül fel, ahol olyan motivációkkal küszködünk, melyeket nem lehet egyszerre kielégíteni. Vágyaink között ellentmondások feszülnek, és bizonyosakat csak integritásunk és autonómiánk feladása árán érhetünk el. Megrögzött szokásaink, a teljesítménykényszer, a konfliktuskerülés mind megnehezítik a tevékenységeinkben való önfeledt feloldódást.

A csoport biztonságos közegében nyújtunk számodra lehetőséget arra, hogy megtaláld a téged akadályozó gócpontokat, felismerd a sérült működési mintáidat, és új, adaptív viselkedési módokat próbálj ki, és képes legyél elfogadni azt, hogy csak te tudod megváltoztatni azt a világot, amelyet magadnak teremtettél.

Garda Ildikó pszichológus, egyéni terapeuta, önismereti csoport vezető

Bánsághi Anna pszichodramatista, programtervező matematikus, egyetemi tanársegéd
Hatszemközti találkozót szervezünk minden jelentkezővel, hogy személyesen is megismerjük egymást a csoportba lépés előtt. A beszélgetések hossza max. 45 perc.
A csoportos foglalkozásokat havonta egy pénteken 14:00 és 20:30 között tartjuk. Egy alkalom 8×45 perc képzésből és 30 perc szünetből áll.
Budapest belváros
Az első két alkalom nyitott, amikor új tagok csatlakozhatnak a csoporthoz, ezután a csoport zárt lesz.

A pszichodráma akció-módszer, mely a szabad, alkotó és kreatív szerepjátékból fejlődött ki. A pszichodramatikus színpad játékteret biztosít viselkedési indítékaink tudatosítására, személyiségünk formálására, mindennapi életünk szerepeinek korrigálására. Bővebben

A bodywork hozzásegít, hogy megtaláljuk belső valónk szilárd egyensúlyi állapotát, ugyanakkor megtanít arra is, hogy rugalmasan alkalmazkodjunk a megváltozott körülményekhez. Testi, lelki, szellemi és közösségi értelemben is egészségesek legyünk. Bővebben