Értő és értetlen kapcsolataink

Integrált önismereti csoport

2018ÁPR 160ÓRA

Minden ember egy magában álló sziget, és csak akkor emelhet hidakat más szigetek felé, ha akar és tud is mindenekelőtt önmaga lenni.

~ Carl Rogers

Az általad kialakított kommunikációs sémák és viselkedési szabályok legtöbbször hatékonyan szolgálnak, de bizonyos szituációkban cserbenhagyhatnak. A csoportmunka keretén belül azt a lehetőséget ajánljuk fel számodra, hogy védett környezetben tekints rá ezekre a helyzetekre, és próbálj ki olyan megoldásokat, melyek közelebb visznek a hétköznapok szabadabb megéléséhez.

A téged akadályozó megszokásokat te magad tudod elengedni. A változtatás lehetősége és a megvalósítás felelőssége is a tiéd. A csoportban elfogadással és együttműködve kísérünk abban a munkában, melyben új aspektusokból tekinthetsz önmagadra és kapcsolataidra.

Bánsághi Anna pszichodramatista, egyetemi tanársegéd, programtervező matematikus
Találkozunk havonta egy pénteken 14:00 és 20:30 között összesen 20 alkalommal. 2018-as dátumok:

2018. április 27., május 25., június 22., július 27., augusztus 24., szeptember 21., október 19., november 16., december 14.
MagNet Közösségi Ház  
15.000 Ft/alkalom. Egy alkalom 8×45 perc foglalkozásból és 30 perc szünetből áll.

A pszichodráma akció-módszer, mely a szabad, alkotó és kreatív szerepjátékból fejlődött ki. A pszichodramatikus színpad játékteret biztosít viselkedési indítékaink tudatosítására, személyiségünk formálására, mindennapi életünk szerepeinek korrigálására. Bővebben

A bodywork hozzásegít, hogy megtaláljuk belső valónk szilárd egyensúlyi állapotát, ugyanakkor megtanít arra is, hogy rugalmasan alkalmazkodjunk a megváltozott körülményekhez. Testi, lelki, szellemi és közösségi értelemben is egészségesek legyünk. Bővebben