Értő és értetlen kapcsolataink

Integrált önismereti csoport

2018ÁPR26 160ÓRA

Minden ember egy magában álló sziget, és csak akkor emelhet hidakat más szigetek felé, ha akar és tud is mindenekelőtt önmaga lenni.

~ Carl Rogers

Az általad kialakított kommunikációs sémák és viselkedési szabályok legtöbbször hatékonyan szolgálnak, de bizonyos szituációkban cserbenhagyhatnak. A csoportmunka keretén belül azt a lehetőséget ajánljuk fel számodra, hogy védett környezetben tekints rá ezekre a helyzetekre, és próbálj ki olyan megoldásokat, melyek közelebb visznek a hétköznapok szabadabb megéléséhez.

A téged akadályozó megszokásokat te magad tudod elengedni. A változtatás lehetősége és a megvalósítás felelőssége is a tiéd. Mi elfogadással és együttműködve kísérünk abban a munkában, melyben új aspektusokból tekinthetsz önmagadra és kapcsolataidra.

Bánsághi Anna pszichodramatista, egyetemi tanársegéd, programtervező matematikus
2018. március 22-én és 29-én hatszemközti találkozót szervezünk minden jelentkezővel, hogy személyesen is megismerjük egymást a csoportba lépés előtt. A beszélgetések hossza max. 45 perc.
Találkozunk havonta egy csütörtökön 14:00 és 20:30 között. 2018-as dátumok:

2018. április 26., május 24., június 14., augusztus 23., szeptember 20., október 18., november 15., december 13.
MagNet Közösségi Ház  
15.000 Ft/alkalom. Egy alkalom 8×45 perc foglalkozásból és 30 perc szünetből áll.
A második alkalom végén lehet elköteleződni a folytatáshoz, ezután a hiányzásokat is fizetni kell.
Az első két alkalom nyitott, amikor új tagok csatlakozhatnak a csoporthoz, ezután a csoport zárt lesz.

A pszichodráma akció-módszer, mely a szabad, alkotó és kreatív szerepjátékból fejlődött ki. A pszichodramatikus színpad játékteret biztosít viselkedési indítékaink tudatosítására, személyiségünk formálására, mindennapi életünk szerepeinek korrigálására. Bővebben

A bodywork hozzásegít, hogy megtaláljuk belső valónk szilárd egyensúlyi állapotát, ugyanakkor megtanít arra is, hogy rugalmasan alkalmazkodjunk a megváltozott körülményekhez. Testi, lelki, szellemi és közösségi értelemben is egészségesek legyünk. Bővebben