Adatvédelem

Biztonság

A weboldal biztonsági foka megfelelő, használata nem jelent kockázatot, azonban javasoljuk, hogy tegye meg az alábbi óvintézkedéseket: használjon vírus és spyware védelmi szoftvereket friss adatbázissal, telepítse az operációs rendszer biztonsági frissítéseit.

Felelősség kizárása

A Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a weboldalra való csatlakozás miatt következett be. A látogatót terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége. Az oldalon feltüntetett leírások és képek csupán tájékoztató jellegűek. A Szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy az adatok a valóságnak megfeleljenek. Az esetleges elírásokért a Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal.

Adatkezelés

A jelentkezés során hozzájárul ahhoz, hogy az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megtartása mellett a személyes adatai (név, telefonszám, email cím) a mamikon.net adatbázisába bekerüljenek. Az adatszolgáltatás önkéntes. A mamikon.net a személyes adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli.

Szerzői jogok

A weboldalon található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, az ezen oldalakon látható formában a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményeket von maga után. A weboldal főoldalára mutató linket bárki elhelyezheti saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül. A belső oldalakra mutató linkek elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, további paramétereket nem tartalmaznak. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a weboldalt valamely más oldal részeként jelenítse meg. Jelen weboldalon megjelenő védjegyek kizárólagos jogosultja a mamikon.net. A mamikon.net bejegyzett védjegyeinek és logóinak jogosulatlan használata vagy a velük való visszaélés tilos.